Week 42: Basta Pasta

Tip van deze week: Ga eten bij Basta Pasta, 37 West 17th Street op Manhattan, en neem dan vooral de “Spaghetti con Prosciutto e Parmigiano”. Dit wordt bereid in een zogenaamde cheese wheel; de helft van een Parmezaanse kaas. De gekookte pasta wordt (aan tafel) in de Parmezaanse kaas rondgedraaid, de kaas smelt en… nou ja… YUM!

De plakken Prosciutto ham worden er later overheen gelegd, dus vegetariërs kunnen ook vragen dit achterwege te laten.

De andere gerechten zijn zeker niet minder aan te raden en vooral de atmosfeer in Basta Pasta is erg aangenaam; niet het gehaaste gevoel van Manhattan waar tafeltjes twee of drie keer op een avond verkocht dienen te worden, maar ouderwets de tijd om te tafelen.

Buon appetito!

Bron: https://tummydiary.wordpress.com/2009/12/28/basta-pasta/
Bron: https://tummydiary.wordpress.com/2009/12/28/basta-pasta/
Share