Het boek

De cover voor New York in 40 dates

Nu overal verkrijgbaar!

Loop even binnen bij je lokale boekhandel, of bestel anders online:

https://www.bol.com/nl/p/new-york-in-40-dates/9200000040900104/

Diana is tweeëndertig en single als ze naar New York verhuist. Ze schrijft zich in op een datingsite. Aan de hand van haar dates leert ze de stad en zijn inwoners kennen. De ontmoetingen met de verschillende mannen zijn spannend, grappig en soms expliciet. In New York in 40 dates neemt Diana de lezer mee op een persoonlijke ontdekkingsreis door New York, en in het bijzonder: de New Yorkse datingscene.

‘Heb je al een stalker?’ vraagt Dave.

‘Een stalker?!’ Ik moet lachen. Wat een vraag. ‘Nee, je bent mijn eerste date, weet je nog?’

‘Je kunt niet daten in New York zonder een stalker te hebben,’ zegt hij terwijl hij naast me achteroverleunt op de bank en van zijn sigaret geniet.

 


Zetproef New York in 40 dates10 april 2015:

De zetproef is binnen en hij is MOOI!

Mijn kindje.

 

En de auteur zei dat het goed was…

😉

 


Diana Albrink in de Grazia8 april 2015:

Een enorm artikel, twee pagina’s, in de Grazia deze week! Week 15. Wauw. Geweldig!

 

 


5 april 2015:

Whoopwhoop! Het boek is nu overal te bestellen! Ten eerste natuurlijk bij je lokale boekhandel. Je zou ze toch niet willen missen? Dus loop even bij ze binnen en bestel het boek daar.

Verder online te bestellen bij, onder andere:

De cover voor New York in 40 dates
De cover voor New York in 40 dates

10 maart 2015:

Yes! Ik mag de cover met jullie delen!

Mensen vragen of ik inspraak heb en zo ja, hoeveel. Het ging als volgt: De uitgever vroeg mij waar ik aan dacht en ik heb aangegeven wat ik ongeveer wilde. Met die briefing is de ontwerper aan de slag gegaan. Een paar kleine dingen zijn nog op mijn verzoek aangepast, maar niet alles want uiteindelijk is het de ontwerper die zijn werk doet en hij heeft andere kijk op covers dan ik natuurlijk.

Mochten de grote boekhandelaren vinden dat een omslag niet werkt in de winkel, dan zou het eventueel nog aangepast kunnen, maar in principe: this is it! Keep an eye out in june for this cover! 

En laat me gerust weten wat je er van vindt. Ik ben wel benieuwd.


26 februari 2015:

Met m’n snufferd in de krant! Is toch even schrikken en slikken als je jezelf in woord en beeld terugziet.

Artikel in AD De Dordtenaar
Artikel in AD De Dordtenaar

9 februari 2015:

De eerste correctieronde zit erop. Poeh, dat viel nog niet mee. Het manuscript wordt wel steeds beter, dus het geeft veel voldoening.

Het boek, New York in 40 dates, wordt uitgegeven bij Uitgeverij Q, en de verschijningsdatum is vastgesteld op juni 2015.

Cover wordt aan gewerkt. Ik ben benieuwd. Ik heb aan mogen geven waar ik zelf aan denk, maar nu zijn de ontwerpers er dus mee aan de slag.

En… Ik mag op de foto bij Koos Breukel voor een auteursportret! Koos Breukel heeft de staatsieportretten van Willem-Alexander en Koningin Máxima gemaakt en nog veel meer prachtige portretten van bekenden en minder bekenden mensen. Wauw! Wat een eer!

Spannend allemaal!


new-york-in-40-dates-tussenstand25 januari 2015:

Over de helft met de eerste correcties. This is hard work!

Ik weet dat het moet, ik weet dat het goed is en dat het is bedoeld om mij te helpen, maar het is wel 260 pagina’s lang kritiek!

Ik zie dat het script er beter van wordt en ik ben dankbaar, maar na elke 20 pagina’s moet ik toch even iets anders gaan doen… Ha.

 


new-york-in-40-dates

8 januari 2015:

De correcties zijn binnen. Werk aan de winkel!

 

 

 


‘Heb je 40 dates gehad?!!’

Dat is meestal de (hoogst verbaasde) reactie die ik krijg als ik vertel over mijn boek.

‘Nog wel meer ook’, antwoord ik dan meestal.

Over heel veel dates schrijf ik niet omdat er niet altijd iets opmerkelijks over te vertellen valt. Maar deze 40 afspraakjes waren leuk, eng, apart of opwindend. En daar schrijf ik over.

Maar het boek New York in 40 dates gaat ook vooral over New York; ik heb er drie jaar gewoond en hoe is het om je daar te vestigen? Wat viel mij op? Wat waren de leuke dingen en de niet leuke dingen? Bovendien heb ik heel veel restaurants en bars van binnen gezien – samen met al die afspraakjes – en die wil ik je graag als tip meegeven.

Verder heb ik in New York veel vrienden en kennissen te logeren gehad en heb ik vaak (en met veel plezier) de gids gespeeld. De toeristische tips heb ik ook verwerkt in het boek.

Als je naar New York gaat, neem dan dit boekje mee. Als je er bent geweest, zul je veel herkennen. Als je er nooit bent geweest en er ook niet per sé naar toe wilt, dan kun je je vermaken met de verhalen over de mannen. Geloof me, er zitten aparte gevallen bij.


Titel : New York in 40 dates

Auteur : Diana Albrink

Verschijningsdatum : Juni 2015

Uitgever : Uitgeverij Q (onderdeel van Singel Uitgeverijen)

Share